Bounce curl

Ukoliko još ne znate za Bounce curl brend vrijeme je da saznate! Trenutno jedan od najboljih brendova specijaliziranih za kovrčavu i valovitu kosu ako ne i najbolji. Barem tako kažu korisnici Bounce curl proizvoda od kojih svaki proizvod ima u 90% recenzija ocjenu 5/5. Sigurno mislite kakva čuda ovi proizvodi rade??? Pa idemo saznati malo o Bounce curl i što ih čini tako posebnima.

Bounce curl je osnovala diplomirana kemičarka Meriane odmah po završetku studija. Na ideju da sama kreira idealan stayling proizvod, došla je nakon isprobavanja mnogih proizvoda koji su u tom trenu bili dostupni. Svaki bi joj otežao, slijepio ili isušio kosu. Sa svojim znanjem iz kemije i bakom koja ju je učila još od kad je bila dijete da koristi domaće prirodne pripravke za kosu; kreirala je Bounce curl.

Ah te bake… Koliko samo utjecaja mogu imati na život.

Vratimo se Bouncu! Dakle… Meriane je stroga po pitanju izbora sastojaka u proizvodu. Apsolutno nikakve oštre kemikalije ne dolaze u obzir. To uključuje sulfate, parabene, alkohole, formaldehid, phthalate i slične štetne kemikalije te apsolutno nikako testiranje na životinjama. Bounce curl proizvodi su u potpunosti VEGAN.

 Ono što čini Bounce curl tako kvalitetnim su pomno birani sastojci poput organske aloe vera, ulja crnog kima ( Nigella Sativa ) te mnogih drugih organskih visoko kvalitetnih sastojaka. Svaki proizvod u sebi sadrži sve potrebno da njeguje, nahrani i oblikuje kosu. Uzimajući u obzir da svaki dobar proizvod zahtjeva istraživanje, znanje i potrebe onoga tko ga kupuje, nije ni čudo da je jedna znanstvenica, sa svojim potrebama i znanjem o prirodnim pripravcima uspjela kreirati ovako izuzetne proizvode.

P.S. Logo Bounce curla je njegova osnivačica.

Team Mashala

Ostavi komentar