Shopping Cart

Kontaktirajte nas: [email protected]

Dostavu vrši  Besplatna dostava na narudžbe iznad 500,00 Kn unutar RH

Važne stranice

Kontaktirajte nas?

[email protected]

Društvene mreže

Shea Moisture – Njihova priča

Sofi Tucker započela je s prodajom shea oraha na seoskoj tržnici u Bontheu, Sierra Leone 1912. Do svojih 19 godina, udovica i majka četvero djece prodavala je shea maslac, afrički crni sapun i svoje domaće preparate za kosu i kožu širom zemlje. Sofi Tucker bila je njihova baka i Shea Moisture je njezino naslijeđe.

Shea Moisture u svojim proizvodima donosi prirodne sastojke te u potpunosti izostavljaju one štetne kao što su parabeni, mineralna ulja, formaldehid, nafta i ftalati uz težnju da ne koriste i sulfate kada kod je to moguće. Shea maslac jedan je od ključnih sastojaka većine njihovih proizvoda te ima Fair trade certifikat. Fair trade je naziv za oblik nadzirane trgovine u kojoj se zagovora plaćanje “fer cijena” za proizvode, kao i poštivanje socijalnih i ekoloških standarda u proizvodnji.

Shea Moisture se drži svojih etičkih standarda tako da proizvodi prirodne proizvode kroz fair trade proizvodnju držeći se podalje od štetnih sastojaka koji narušavaju zdravlje pojedinca. I zadnje ali nikako manje bitno, kako bi oni sami rekli- testirano na nama samima već četiri uzastopne generacije ali nikada na životinjama.

Zbog obiteljskog nasljeđa ovoga brenda i doprinosa koje daju svojom proizvodnjom te širokom paletom svojih proizvoda, Mashala u potpunosti podražava Shea Moisture te ćemo nastojati u našoj ponudi imati što širu paletu njihovih proizvoda. 

Pozdrav

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Besplatna dostava u HR

Na sve narudžbe iznad 500kn

Prirodni proizvodi

Svi proizvodi su prirodnog podrijetla

Cruelty Free

Proizvodi koji nisu testirani na životinjama

100% Sigurna naplata

Preuzimanjem (RH) / MasterCard / Visa