Dostavu vrši Cijena dostave u Hrvatskoj od 32kn. Besplatna dostava na narudžbe iznad 500,00 Kn unutar Republike Hrvatske.


Bez mineralnog ulja

Bez alkohola


Cruelty-free


Bez sulfata


Bez silikona


Bez parabena

wishlist mashala
0 items - kn0.00 0

Mashala je on line trgovina koja Vam donosi vrhunske proizvode za njegu kose, od pomno odabranih prirodnih i organskih sastojaka.

Koža je naš najveći organ, i sve čime ju njegujete je od izrazite važnosti. Jer, koža pamti.
Neophodno je znati da sve što koristimo za njegu naše kose, tijela i lica, ulazi u naš organizam i ako je naša njega iz prirodnih izvora, sami sebi činimo samo dobro. A to i jest bit, ako volite sebe, njegujte Vašu kožu i kosu onako kako zaslužuju.

Njihova zahvalnost odrazit će se Vašim unutarnjim zadovoljstvom.

Prije nego sam počela svoj put k zdravoj kosi i neviđenoj sreći nakon pranja iste, sreću i zadovoljstvo kad je kosa u pitanju osjećala sam većinom nakon što bih se opeglala, jer.. to je meni bio pojam frizure. Raspuštana tek oprana kosa za mene je bila noćna mora. Suha i oštećena nakon godina bojanja i peglanja naprosto nije bila nešto što bih rado pokazivala svijetu. Stoga su gumica za kosu i punđica bili moj best frend.

Nakon proučavanja metode za njegu kose –Curly Girl method, koja je iznimno popularna i prihvaćena u zajednici djevojaka s kovrčavom i valovitom kosom, odlučila sam i ja poći na taj put gdje se koriste proizvodi bez sulfata, silikona, mineralnih ulja i parafina. Vruć zrak, pegla za kosu i češljanje na suho također su nešto što bi trebalo izbjegavati. Kroz društvene mreže otkrila sam cijeli niz brendova koji proizvode proizvode koji su prirodni, veganski i bez štetnih alkohola, sulfata i svih drugih “ne dopuštenih“ sastojaka. Svoje vrhove sam podrezivala svaka dva mjeseca. Sada to radim jednom u četiri.

Ova metoda nije rezervirana samo za valovite i kovrčave već za sve one koji nisu zadovoljni zdravljem svoje kose i žele to promijeniti.

Zašto Mashala?

Na našem tržištu nema mnogo proizvoda koji spadaju u kategoriju za korištenje ove metode. Stoga sam odlučila otvoriti ovu trgovinu i omogućiti kupovinu cijenjenih, visokokvalitetnih brendova iz svijeta i u našoj regiji.

Prirodno 100%
Cruelty Free 100%
Sigurna kupnja 100%
Dostava iz Hrvatske 100%